Zoekveld

MediPlanet – PharmaPlanet is sinds 2001 de grootste gemeenschap van Belgische gezondheidsprofessionals op het net voor informatie en diensten.

Meer dan 50.000 artsen, apothekers, veeartsen, tandartsen en andere gezondheidsprofessionals genieten gratis van onze diensten, tools en informatie.

Wat zijn onze belangrijkste diensten?

Onze websites

Ontdek dagelijks de recentste medische en farmaceutische actualiteit op onze websites MediPlanet.be en PharmaPlanet.be, zowel voor België als op internationaal vlak.

Ons professioneel team van reporters, gespecialiseerd in uw vakgebied biedt u 4 informatietypes aan:

  • Nieuws (laatste ontwikkelingen, nieuwe behandelingen, medico-politieke actualiteit, etc.)
  • e-Tips (praktische tips - gemakkelijk en actueel - om bij te blijven en optimaal te gebruik kunnen maken van de nieuwe technologieën, media en het web)
  • Onder collega’s (Artikels geschreven door uw collega’s)

 Onze Nieuwsbrieven

Al onze abonnees ontvangen gratis de nieuwsbrieven artsen of apothekers met een overzicht van de meest recente medische en farmaceutische actualiteit, zowel op nationaal als internationaal vlak.

Volgens verschillende studies is het e-News MediPlanet de meest gelezen nieuwsbrief onder Belgische artsen en het e-Zine PharmaPlanet is de meest gelezen onder Belgische apothekers.

 

Geneesmiddeleninformatie

Raadpleeg op elk moment onze geneesmiddelendatabank  CuraBase: gebruik, symptomen, voorschriftplichtig of niet, bijsluiters, … Al deze informatie hebben wij voor u verzameld op één plaats!

Profession: