Zoekveld

Stad Brussel opent op 3 juli een testdiscotheek
18/06/2021 - 11:53

De stad Brussel gaat op zaterdag 3 juli een testevenement organiseren waarbij de zaal La Madeleine als discotheek dienst zal doen voor het feest "Dance Again". Aan de testnacht kunnen 350 gelukkige feestvierders deelnemen.

De testdiscotheek wordt door de stad Brussel samen met Brussels Expo, CHU Saint-Pierre, LHUB-ULB, Brussels By Night Federation en Brussels Major Events georganiseerd. Op 21 juni volgt er een oproep tot kandidaten voor het testevenement. De gelukkige clubgangers die gekozen worden ondergaan op de dag van het feest getest op de Heizel. Nadat ze in de namiddag getest zijn, worden ze 's avonds van 23.00 tot 3.00 uur in de zaal La Madeleine verwacht om eens goed te dansen.

Het protocol dat zal worden toegepast is een protocol dat onlangs door de Brussels By Night Federation is voorgesteld. Het publiek dat aan de testnacht deelneemt, moet geen mondmasker dragen en geen afstand houden.

"Discotheken maken deel uit van onze cultuur en versterken onze aantrekkelijkheid als toeristische bestemming. De uitgaanssector is dus essentieel voor de gezelligheid en de uitstraling van de Stad Brussel", benadrukt Delphine Houba, schepen voor Cultuur, Toerisme en Grote Evenementen.

Het doel van de stad Brussel is om de resultaten en de doeltreffendheid de gebruikte technologie, zoals luchtzuiveraars en specifieke sneltests, te gebruiken bij de relance van de uitgaanssector.

Gelieve u in te loggen om een reactie te plaatsen